Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Μεσορόπη, 1η γιορτή των αστεριών 19/12/2009








1η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΡΟΠΗ 19/12/2009
Ένα απόγευμα γύρω στις 15/12/2009 οι γυναίκες της Μεσορόπης και οι τοπικοί φορείς μετά από μια ιδέα που είχε ο πρόεδρος του χωριού, κος Μαρούδας Γιώργος αποφασίσαμε να οργανώσουμε μια γιορτή και να φωταγωγήσουμε το δέντρο στην πλατεία.
Για μια εβδομάδα εμείς οι γυναίκες τρέχαμε να οργανώσουμε τη γιορτή, με κίνητρο την αγάπη μας για τον τόπο μας και τη διάθεση να κάνουμε κάτι διαφορετικό για να χαρούν οι κάτοικοι και τα παιδάκια. Πολλές φορές διαφωνήσαμε, αλλά μέσα από το διάλογο καταφέραμε να βρούμε λύση και να αποδείξουμε ότι είμαστε μια ενωμένη ομάδα με διάθεση να προσφέρει.
Στολίσαμε, λοιπόν την πλατεία, ετοιμάσαμε χριστουγεννιάτικα εδέσματα και το Σάββατο στις 19/12/2009 είπαμε να βάλουμε και λίγη μουσική, έτσι για να περάσουμε καλά. Αν και είχαμε λίγο χρόνο στη διάθεσή μας, προσπαθήσαμε να πετύχουμε το καλύτερο.
Το αποτέλεσμα το βλέπετε στην φωτογραφίες και εμείς που το ζήσαμε σας βεβαιώνουμε ότι ήταν μια υπέροχη γιορτή. Αν και το κρύο δεν επέτρεψε σε πολλούς να παρευρεθούν, νομίζω ότι, όσοι τα κατάφεραν, πέρασαν ένα όμορφο βράδυ γεμάτο εκπλήξεις.
Εμείς ευχόμαστε Καλή Χρονιά σε όλους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Δεκέμβρη του 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια: