Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Μεσορόπη, η θεατρική μας παράσταση















































































Ένα βράδυ του Ιουνίου 2009 σε μια τυχαία συνάντησή μας αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα γυναικών με έδρα φυσικά την Μεσορόπη. Ψάχνοντας στη βιβλιοθήκη, έπεσα πάνω στο έργο του Δημητρίου Ψαθά, η Θέμις έχει κέφια, με μία διασκευή το έργο ετοιμάστηκε και μετονομάστηκε Ο Άρειος Πάγος έχει κέφια. Έπειτα, άρχισαν οι πρόβες, απογεύματα γεμάτα γέλιο και γλυκιά ένταση. Λάθη, παρεμβάσεις και διάφορες κωμικές καταστάσεις πυροδοτούσαν ευχάριστα το κλίμα. Ώσπου η μεγάλη μέρα έφτασε, 16 Αυγούστου 2009 και η αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου γέμισε ασφυκτικά από κόσμο, και εμείς πίσω στα παρασκήνια γεμάτες αγωνία ανυπομονούσαμε. Τελικά, η παράσταση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ο κόσμος χειροκρότησε χωρίς φειδώ την προσπάθειά μας. Έτσι, κι εμείς πήραμε κουράγιο για να συνεχίσουμε την προσπάθεια, η Άννα, η Βαγγελιώ, η Βάσω, η Βιβή, η Γιώτα,η Δήμητρα, η Λίτσα, η Μαρία, η Νίκη, η Φόνη, η Φυλλιώ, ο Γιώργος και Εγώ!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα που δεν μπορέσαμε να δούμε την παράσταση λόγω συνωστισμού. Από ότι ακούσαμε ήταν πολύ καλή. Μήπως υπάρχει δυνατότητα να ξαναπαιχτεί;

mariavillager είπε...

Υπάρχει μια σκέψη να ξαναπαιχτεί και να κυκλοφορήσει σε DVD! Θα δούμε. Πάντως ήδη προετοιμάζεται το επόμενο έργο και σίγουρα αυτή τη φορά θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους να το δουν.

Ανώνυμος είπε...

EXEI HΔΗ KYΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ TO DVD ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ . ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ " ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ " !!!! ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΗ ΚΩΜΩΔΙΑΣ !!!